Duathlon Harjoituskisa 17.5.

Tervetuloa tekemään hyvä treeni Vihti Triathlonin harjoituskilpailuun toukokuussa. Järjestämme matalan kynnyksen tapahtuman johon olet tervetullut mukaan millaisilla varusteilla ja kunnolla tahansa. Kyseessä on duathlon harjoitus eli juoksu(6km)+pyöräily(16km)+juoksu(3km). Kaikki osuudet siis peräkkäin. Vaihtopaikalla on tarjolla juotavaa ja pientä syömistä. Harjoituskilpailussa on ajanotto ja tulokset julkaistaan väliaikoineen. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla mutta järjestämme liikenteen suhteen valvontaa jotta kaikilla on turvallista osallistua. Tapahtuma on Nummelanharjun alueella. Juoksu hiekkateitä ja polkuja ja pyöräily pääosin kevyenliikenteen väylällä. Kysymykset ja ilmoittautumiset vihtitri@gmail.com. Vapaaehtoinen mehumaksu 5€ käteisellä paikanpäällä.

Ilmottaudu mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s