Triathlon Kisa Vihtiin!

Vihtiläiset! Olisiko sinulla innostusta lähteä mukaan projektiin triathlonkilpailu Vihtiin 2017 mukaan? Voisimmeko yhdessä tehdä Vihdin kirkonkylällä upean kyläyhteisön tapahtuman? Kokoajan kasvava laji toisi lisää tunnettavuutta Vihdille ja varmasti paljon osallistuja potentiaalia löytyy keskeisen sijainin ansiosta. Vihti Triathlon seura on valmis tähän projektiin, pienenä seurana emme kuitenkaan pärjää yksin vaan tarvitsemme sekä asukkaiden, seurojen että yritysten vahvan tuen mukaan. Me kaikki voitamme! Laita viestiä vihtitri@gmail.com niin pystymme paremmin pitämään juuri sinut tilanteen tasalla siitä missä mennään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s